Yλικά:
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
2 πιπεριές Φλωρίνης
200gr τυρί φέτα, γκούντα ή άλλο σκληρό τυρί
50 gr βούτυρο
200-250gr κρέμα γάλακτος
λίγο άσπρο κρασί
1 κύβος ζωμός κρέατος
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
2 πιπεριές Φλωρίνης
200gr τυρί φέτα, γκούντα ή άλλο σκληρό τυρί
50 gr βούτυρο
200-250gr κρέμα γάλακτος
λίγο άσπρο κρασί
1 κύβος ζωμός κρέατος
Σχίζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης κατά μήκος στα 2 και βάζουμε μέσα στο κάθε φιλέτο από μισή πιπεριά και το τυρί μας κατά προτίμηση τριμμένο .
Διπλώνουμε τα φιλέτα τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες και τα ψήνουμε ελαφρά στο grill σε ταψάκι.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τον κύβο με το ζωμό κρέατος. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας μέχρι να πήξει ελαφρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου